قیمت سکه و ارز
۱۳۹۳/۱۱/۲۷ - ۲۱:۰۷
امروز صورت گرفت؛

تشدید سرکوب‌ مردم در سالروز انقلاب بحرین

مناطق مختلف بحرین در چهارمین سالروز انقلاب 14 فوریه، صحنه سرکوب‌ شدید مردم توسط نیروهای رژیم آل خلیفه بود.

تشدید سرکوب‌ مردم در سالروز انقلاب بحرین

به گزارش سراج24،پایگاه شبکه اللؤلؤه " بحرین نوشت: در چهارمین سالروز شروع انقلاب مردم بحرین، نیروهای امنیتی رژیم آل خلیفه و شبه نظامیان مجهز به سلاح با استفاده از گلوله های ساچمه ای و گازهای اشک آور و سمی به سوی تظاهرکنندگان اعم از زن و مرد و پیر و جوان حمله ور شدند و در هر کوی وبرزن به تعقیب رهگذران پرداختند.

بر اساس این گزارش، شبه نظامیان نقاب زده با سلاح های خود و سوار بر خودروهای شخصی به مناطق مختلف یورش بردند و با حمایت از نیروهای امنیتی به سرکوب راه پیمایان و بازداشت آنان پرداختند.

خودروهای نظامیان آل خلیفه درخیابان های اصلی مستقر شده و بولدوزرهای نظامی به همراه خودروهای وابسته به سرویس های امنیتی در طول روز به مناطق مختلف یورش می بردند و شهروندان را هدف بازداشت و حملات خود قرار می دادند.

این "جوخه های مرگ" صحنه ای خونبار را در بحرین ترسیم کرد و نیروهای امنیتی از گلوله های ساچمه ای به عنوان اولین راه برای متفرق کردن تظاهرکنندگان استفاده کردند و همچنین علیه آنان به استفاده از گازهای سمی متوسل شدند و با این روش درصدد بودند که مانع از گسترش تظاهرات آنان شوند اما با همه این سرکوبگری ها، تظاهرات مردم بحرین تا نیمه های شب همچنان ادامه داشت.

توسل به زور و خشونت علیه تظاهرکنندگان بحرینی و سرکوب آنان به تایید سازمان های حقوقی رسیده است و طبق اعلام این سازمان ها، بیش از 100 راه پیمایی مسالمت آمیز درمعرض سرکوب های وحشیانه نیروهای آل خلیفه قرار گرفته است و ده ها تن از تظاهرکنندگان دچار جراحت شده اند و برخی از آنان به حدی شدید بوده که به بیمارستان منتقل شده اند و بسیاری از مجروحان نیز از بیم بازداشت شدن حاضر به رفتن به بیمارستان نشدند.

جمعیت حقوق بشر جوانان بحرین و سازمان اروپایی – بحرینی حقوق بشر از بازداشت 79 نفر در روزهای 12 تا 14 فوریه خبر داده و اعلام کرده است که با برخی از تظاهرکنندگان هنگام بازداشت بدرفتاری شده است.

این رویدادها در بحرین نشان می دهد که با گذشت 4 سال از شروع تحرک مردمی، سران آل خلیفه همچنان راه کار امنیتی را در پیش گرفته اند.

" خلیل المرزوق " از مخالفان بحرینی در گفتگو با پایگاه شبکه " اللؤلؤة " گفته است که تحرکات مردم در چهارمین سالروز انقلاب بحرین ، نشان داد که راهکار امنیتی برای ساکت کردن صدای اعتراض مردم بحرین اثری ندارد و تنها راه موجود، تکیه به راهکار سیاسی جامع و فراگیر است.

منبع:العالم

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۳
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••